Bricklayer hands with trowel building brick wall

En facaderenovering kan give dit hus nyt liv

Vi ved alle sammen, at vejret i Danmark kan være rigtig hårdt for vores bygninger. Det svinger gevaldigt i temperatur, og det kan om vinteren blive mange frostgrader, hvis det er en hård en af slagsen. Murerværk, trævæge og andet lever ikke for evigt, og derfor er det vigtigt at give det en kærlig hånd en gang imellem. De skal holdes ved lige ligesom alt andet. Her kan du prøve selv, men det vil oftest være svært at vide, hvad der skal til for at løse et givent problem.

Tag kontakt til os – vi er et professionelt murerfirma, og sætter os ind i en hver opgave. Vi handler ikke før vi er helt sikre på, hvad det er for et resultat, som du vil stå med i sidste ende. Fortæl os om dine planer. Er det en udestue, garage, bolig, lejlighed eller andet, hvor du kan se at facaden er ved at krakelere. Det er intet problem. Vi får på ingen tid vent selv en meget slidt overflade på et hårdt materiale til noget helt nyt.

Hvad er en facaderenovering?

Det kan være mange ting. I nogle tilfælde er det blot en dybdegående maling, som der skal til, for at sikre at din væg holder i mange år endnu. Det er helt sikkert, at en facaderenovering vil øge værdien på dit hus. I andre tilfælde skal man gå lidt dybere til værks og forsøge sig med hårdhændede metoder. Der skal måske skrabes pus af, eller andre gamle byggematerialer, før der kan bygges oven på ordentligt. Vi ved alt om håndværk og et har en hel virksomhed med stolte murer, der kan sit fag. Som murer er du også en rådgiver.
Du ved, efter flere års erfaring, hvordan det færdige produkt udarter sig. Altså ser du frem ad, og kan med din ekspertise hjælpe rigtig mange mennesker. Så du skal kontakte et murerfirma, hvis du skal have en facaderenovering

Få hjælp til facaderenovering af os

Vi tager ud i vores varevogne og nogle gange større køretøjer og ser på projektet. Er det måske et større byggeri, der har brug for en totalt renovering af ydrevæggene. Det er intet problem. Eller bor du i et ældre hus, hvor man skal være mere omhyggelig – ring til os, vi har erfaring med det hele.

Husk at vi hjælper fra start til slut. Fra den første samtale til den sidste sten er lagt, og vi har ryddet nydeligt op. Det er alt sammen noget vi gør, for at give den bedste oplevelse. Det er også en rigtig god investering at holde sit hus ved lige, hvis man gerne senere vil sælge det.