Hvilket byggefirma skal jeg vælge, hvis jeg bor på Sydsjælland?

Der er mange forskellige parametre at tage højde for, når du skal vælge den virksomhed, som skal hjælpe dig med et byggeprojekt. Erfaring og kunders oplevelse med tidligere projekter er helt sikkert noget af det vigtigste. Måske har du en ven, bekendt eller andet, som lige har fået udført et projekt, hvor personen har brugt professionel hjælp. Tag en snak med denne person, og hør hvordan der blev taget hånd om projektet fra start til slut. For det er uhyre vigtigt, at du er den del af hele projektet. Husk, at vi er som en stor effektiv hjælpende hånd. Det er dig, der er herre over, hvad det er, som du vil have bygget.

Vi har selv utrolig meget erfaring inden for den dynamiske byggebranche, og er stolte over at kunne fremvise det flotte projekt efter det andet. Vores kundegruppe er stor, især omkring Vordingborg, Næstved og Præstø, og vi har en stor kundetilfredshed samt tilbagevendende kunder: det vil altså sige, at vi bliver valgt gang på gang. Det gør vi, fordi man ikke er i tvivl om, hvad det er man får for pengene. Og fordi at vi inkluderer dine ønsker og behov i projektet fra start til slut –  fx hvis det skal være nybyggeri.

Hvordan kan jeg være sikker på, at det her byggefirma er det rigtige

Der vil altid florerer forskellige historier i folkemunde om ubetalte regninger, ufærdige projekter om den danske byggebranche. Især oplevede vi et dårligt rygte under den forrige finanskrise, da der var mange virksomheder, der havde blæst budgettet for stort op, og da de vante indtægter ikke kom, måtte indgive deres konkurserklæring.

Dette rygte vil vi gerne slå til jorden én gang for alle. Vi har valgt at lave et byggefirma med byg garanti, så du kan være helt sikker på, hvad du i sidste ende står med. Derudover er det også vigtigt, at du ved hvad det projekt, som vi har fremlagt for dig, kommer til at koste. Dette gør det muligt for dig, at budgettere og holde skruen lige i vandet.

Et byggefirma der lytter og hjælper

Vi er ikke bedre end vores kunders tilfredshed. Det er hele humlen bag vores virksomhedsplan – at have gode kunder, der er tilfredse med vore arbejde. Vi er altid åbne over for indvendinger, hvis du har nogen, og selvfølgelig også forslag til forbedringer. Giv os et kald, så vil vi lytte og tage til os af hvilke erfaringer, som du har gjort det. Har du nogle spørgsmål, måske til et kommende projekt, så er du også meget velkommen til at spørge løs.