Lej en tryllekunstner til vejfesten

Det er altid godt med noget god underholdning til vejfesten. Det vil både børn og voksne sætte pris på. Det kan derfor være en god ide at finde en alsidig tryllekunstner, der kan få smilet frem hos både børn og voksne.

Jungle Jim har mange års erfaring som tryllekunster, hvor han blandt andet har tryllet i Roskilde og på det øvrige Sjælland. Han har stor erfaring på området, og hans mange jungledyr vil helt sikkert være et hit hos både børn og voksne. Hvis I overvejer at hyre en tryllekunstner til jeres næste vejfest, er han derfor et godt bud.

Han har blandt andet vundet Danmarks Mesterskabet i trylleri, hvilket må sige noget om, hvor dygtig han er. Han går meget op i at få alle med, og at både voksne og børn er underholdt. Det er derfor sjov og anderledes underholdning til jeres næste vejfest.

Tryllekunstner med musikshow

Du kan også vælge at få Jungle Jim til at lave en blanding af trylleri og musikshow. Det er særligt godt, hvis der er mange små børn på vejen. Jungle Jim deler nemlig tøjdyr inden showet, som børnene kan sidde og kramme med. Efter showet får børnene lov til at komme op og hilse på de tøjdyr, der var med i showet. Han har stor erfaring med at optræde med musikshowet i vuggestuer og børnehaver og kommer også gerne forbi jeres vejfest.

Tryllekunstner med stor erfaring

Jungle Jim har omkring 25 års erfaring fra branchen. Han startede som musiker, men lærte siden at trylle. Nu kombinerer han de to ting på bedste vis, når han er ude at optræde. Så tøv ikke med at booke ham til næste års vejfest. Det kan kun blive sjovt med hans trylleshow.

Til en vejfest ser man ofte de samme mennesker, er det samme sted og spiser den samme type mad. Det kan derfor være sjovt, hvis der sker noget andet, end det der plejer. Det kan give noget gang i gaden – så at sige.

Hvis der er mange børn på vejen, vil vejfesten mindst lige så meget være for deres skyld som for de voksnes. Det kan derfor være sjovt at lave nogle aktiviteter, der inkluderer dem. Hvor de kommer til at have det sjovt. Det kan I gøre med en tryllekunstner.

Showet tager mellem en halv time og 45 minutter. Det er derfor ikke meget af aftenen, I skal sætte af til det.