haandvaerker-bg

Kvalitet med din murer i Køge – Murermester Jørn Rasmussen A/S

Vi har fornøjelsen af at samarbejde med en af Sjællands førende og mest anerkendte murerfirmaer. Murermester Jørn Rasmussen A/S har eksisteret siden 1977, og er i dag kendt som værende et af Københavns foretrukne valg, når det kommer til veludført murerarbejde.

Hvad enten du er privat, erhverv eller det offentlige, så er du i sikre hænder med Jørn Rasmussen som dit murerfirma.

Murerfirmaet er beliggende i Køge, men dækker også hele Storkøbenhavn. Hvis du søger en erfaren murer i København, kan du med fordel tage kontakt til Murerfirmaet Jørn Rasmussen. Her er du altid i trygge hænder, når det kommer til resultat og service.

Mureropgaver og entrepriser – det hele tilbydes

Mureren tilbyder en mangfoldighed af opgaver, som dækker alt ligefra mindre mureropgaver til større hovedentrepriser og totalentrepriser. Din lokale murer i København og Køge samarbejder med en af landets dygtigst bygningsingeniør, og står gerne i spidsen for hele totalentreprisen.

Blandt vores opgaver er vi særligt dygtige til renovering af badeværelse, hvor der sættes fuld fokus på finesse og detalje. Murermester Jørn Rasmussen leverer med garanti et resultat, som går over kundens forventing.

Blandt vores opgaver tilbyder vi eksempelvis:

  • Opsætning og montering af nyt badeværelse
  • Kalkning af hus med Jura kalk
  • Flot ny facaderenovering med vandskuring, filsning eller pudsning
  • Renovering og reparation af beton på alle måder
  • Lægning af epoxy gulv – 100% kvalitet og certificeret
  • Isolering med papiruld / Papirisolering
  • Alt inden for murerarbejde som en murer tilbyder

Det er også værd at nævne at din lokale murer er certificeret med epoxy gulv bevis, som jævntligt skal fornyes. Murermesteren sørger for at de ansatte tager alle kurser og beviser, så de kan være Københavns bedste til epoxy gulv.

Byg Garanti og Dansk Byggeri mm.

Din murer er medlem af Byg Garanti og Dansk Byggeri, som er en velkendt og respekteret garantiordning. Bl.a. har Murermester Jørn Rasmussen en fod inden for døren, da murerfirmaets formand er energivejleder i Dansk Byggeri.

Derudover har vi at gøre med en murer, der har taget en stor mængde af certificerer og kurser. Når alt kommer til alt, kan man ikke betvivle, at der er tale om en murer der kan sit håndværk.

Tag kontakt til Københavns murer

Fra Køge kører Jørn Rasmussen bl.a. i Roskilde og København.

Besøg hjemmesiden og bliv klogere på hvad firmaet tilbyder, og hvordan du kommer i kontakt med dem. De besvarer alle henvendelser hurtigst muligt, og gør en dyd ud af at komme med det rigtige bud fra start. Sammenlignet med mange andre firmaer, ligger Murermester Jørn Rasmussen en dyd i, at give præcise og realistiske tilbud på mureropgaver.